parajumpersdame

106 POUNDS: Finalister: Devin Brown, Saegertown vs Luke Karam, Bethlehem Katolske. Champion: Brown. Kommentar: Brown vil blive testet med Burgettstowns McDermitt i første runde med det samme.113 POUNDS: Finalister: Seth Carr, South Fayette vs Korbin Myers, Kogende Springs. parajumpersdame Champion: Myers. Kommentar: Hvis Claysburg Kimmel’s Brown er på sit spil, kunne han møde Carr igen for den anden lige uge i semifinalerne.

 

 

120 POUNDS: Finalister: Darian Cruz, Bethlehem katolske vs Matt Welliver, Benton. Champion: Cruz. Kommentar: Sidste år fastlagde Cruz Ligonier Valley Justin Patrick i semis. I år kunne han få parajumper parajumper dame parajumpers læderjakke Josh Patrick.126 POUNDS: Finalister: Ryan Diehl, Trinity vs Zeke Moisey, Betlehem-katolske. Champion: Diehl. Kommentar: Tøff første runde draw for Southern Huntingdon’s Myers, der åbner med tilbagevendende statsmester Diehl.

132 POUNDS: Finalister: Nick Zanetta, Keystone Oaks vs Jason Nolf, Kittanning. Champion: Nolf. Kommentar: Jeg undervurderede klart Zanetta i sidste uge, da jeg gjorde mine regionale valg. Gør det ikke igen.138 POUNDS: Finalister: Sean Heggs, Juniata vs Zain Retherford, Benton.http://parajumpersdame.nu/ Champion: Retherford. Kommentar: Penn State rekruttere Retherford måtte sidde ud sidste år efter overførsel fra Line Mountain til Benton.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.